MIC
223050 Arrahona
+0

[PPCC]Declaració Unilateral d'Independència dels Països Cathalans

PREÀMBUL:
Després de constants entrebancs dins de l'Estat Arcadi, i la seva incomprensió davant de les aspiracions del nostre poble. El Parlament dels Països Cathalans, amb l'aval de la majoria de la ciutadania cathalana. D'acord amb la voluntat majoritària expressada democràticament per part del poble dels Països Cathalans, aquesta nova Assemblea Constituent declara la terra dels Països Cathalans com a nació lliure, sobirana i independent i Estat de ple dret de VirtualPol. Així que...

DECLAREM QUE:

"- Sobirania. El poble dels Països Cathalans (Cathalúa i la Val d'Aran) té, per raons de legitimitat democràtica, caràcter de subjecte polític i jurídic sobirà.

"- Transparència. Es facilitaran totes les eines necessàries perquè el conjunt de la població i la societat civil dels PPCC (Cathalúa i la Val d'Aran) tingui tota la informació i el coneixement precís per a l'exercici de la construcció del Nou Estat i es promogui la seva participació en aquest procés.

"- Cohesió social. Es garantirà la cohesió social i territorial del país i la voluntat expressada en múltiples ocasions per la societat de la Nació de mantenir-nos com un sol poble.

"- Paper principal del Parlament. El Parlament, en tant que la institució que representa el nostre poble, tindrà un paper principal en aquest procés, i per tant s'hauran d'acordar i concretar els mecanismes i les dinàmiques de treball que garanteixin aquest principi.

"- Participació. El Parlament dels Països Catalans i el Govern de la Generalitat hauran de ser partícips actius en tot aquest procés amb el màxim de forces polítiques, agents econòmics i socials i entitats culturals i cíviques del nostre país, i concretar els mecanismes que garanteixin aquest principi.

"El Parlament dels PPCC encoratja el conjunt de ciutadans i ciutadanes a ser actius i protagonistes d'aquest procés democràtic de l'exercici del dret a decidir del poble dels Països Cathalans."

[b]Disposició derogatoria:[/b] Totes les lleis que contradiguin aquesta Declaración queden automàticament abolides dins dels territoris que comprenen els Països Cathalans. Només s'utilitzaran fins que siguin substituïdes per lleis dels PPCC.

[b]Josep de Terranova i Viladecans,[/b]President de la Generalitat
[b]Roger Desvalls Sànchez,[/b] President del Parlament dels Països Cathalans.

 1      Orden: Fecha | Votos 6 mensajes en este hilo creado hace .
223050 Arrahona
+0

#Convergència Liberal-Demòcrata (CLD): VOTA [b]A FAVOR[/b]

Esquerra-Unió Progressista dels Països Cathalans (CLD): VOTA [b]A FAVOR[/b]

Marianosm
+0

#Vosaltres no sou ciutadans d'aquest país! No teniu cap dret després d'haver-nos traït! Lladres fora! Feixistes i colpistes fora dels PPCC! Els PPCC romandran a Arcàdia fins que la seua població ho decidisca!
Convergència Liberal-Demòcrata no té cap representació. El partit no existeix després de la fugida i invasió a POL. El mateix passa amb EUP. Adéu siau.

223050 Arrahona
+0

#El teu partit representa a una minoria parlamentaria :troll:

[b]CLD i EUP:[/b] 82 escons de 135.

Els fets consumats són així...

203938 Byzantium
+0

#Lo siento, pero esos dirigentes tienen sus propios portavoces, un extranjero no puede hablar por ellos.

Espero que lo entiendas.

Marianosm
+0

#Els fets consumats són que naltros tenim una bomba nuclear, i us la llançarem si us apropeu a Arcàdia. A més, sou estrangers.

218970 old_newone
+0

#Como emperador espero se me informe de lo de la bomba un poco antes ... :troll:

 1 

Para poder participar en esta conversacion has de registrar tu ciudadano

Más hilos

Moción de censura al Presidente de la Asamblea, [ORD] Estatuto de Cathalúa y la Val d'Aran (cerrado), Dicen los expertos en foros..., Composición de la Asamblea y portavocías, Ante el aburrimiento que sufro me voy a pOL a buscar nuevas emociones., Poema a mis dos amigos q los quiero mucho :) y a mi lindo q tb lo quiero :), [ORD] Estatuto de Tierras del Norte (Cerrado), MIS PROPUESTAS COMO CANDIDATO A DIPUTADO, Decreto de Subvenciones (22/11/14), Elecciones presidenciales | Candidatura de Vagadonnaego (FLON),